Bonbons de Marie in ZIN Magazine

Gepubliceerd op: 25 mei 2024 Geschreven door: Marie-Lisah Hermkens Artikel tag: bonbons de marie
Bonbons de Marie in ZIN Magazine
Terug naar blog Aantal comments: 0

Oh la la, Bonbons de Marie is featured in Zin MagazineMisja Beijers kwam langs in de Bonbons studio en interviewde mij, Marie-Lisah, voor het magazine waar zij de rubriek "Schatkamers" voor schrijft. Met gevoel voor stijl en fashion zoekt Misja in elke provincie de fijnste vintage winkels.𝗛𝗲𝘁 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝘃𝗶𝗲𝘄:
𝐻𝑜𝑒 𝑙𝑎𝑛𝑔 𝑏𝑒𝑠𝑡𝑎𝑎𝑡 𝐵𝑜𝑛𝑏𝑜𝑛𝑠 𝑑𝑒 𝑀𝑎𝑟𝑖𝑒?
"Zolang ik me kan herinneren ga ik al met mijn ouders naar rommelmarkten en tweedehands winkels - vooral in Frankrijk - om spullen in te kopen. Na mijn studie mode aan de Willem de Kooning Academie heb ik twee jaar in de modebranche gewerkt. Daarna ben ik mijn eigen webshop begonnen. Nu heb ik daarnaast deze studio. Al met al bestaat Bonbons de Marie inmiddels zo'n tien jaar."

𝐻𝑜𝑒 𝑧𝑖𝑒𝑡 𝑗𝑒 𝑐𝑜𝑙𝑙𝑒𝑐𝑡𝑖𝑒 𝑒𝑟𝑢𝑖𝑡?
"Ik verkoop vintage kleding en -accessoires voor vrouwen. Voor mij zijn een paar dingen van belang bij de inkoop, namelijk de kwaliteit, het materiaal en de manier waarop een item is gemaakt. Voorwaarde vind ik ook dat je het naar de mode van nu moet kunnen vertalen. Ik ga nog steeds twee keer per jaar - samen met mijn ouders - naar Frankrijk om in te kopen. Bij elk stuk dat door mijn handen gaat, denk ik al aan een bepaald type dat het zou kunnen dragen. En denk ik al over hoe het gecombineerd kan worden met iets van deze tijd."

𝐺𝑒𝑒𝑓 𝑗𝑒 𝑜𝑜𝑘 𝑎𝑑𝑣𝑖𝑒𝑠?
"Zeker. Dat gaat vaak spelenderwijs. Je merkt heel snel aan klanten of ze vragen hebben. Ik heb ook een groot aanbod aan accessoires, zoals sjaals, riemen, tassen en sieraden. Het is mooi om vrouwen te laten zien dat je daarmee kunt 'spelen'. Sjaaltjes kun je op zoveel verschillende manieren dragen! En met accessoires kun je ook de aandacht van eventuele mindere kanten van je lichaam afleiden. Ik vind het moment dat vrouwen dat zien en daardoor anders naar zichzelf gaan kijken magisch."

𝑊𝑎𝑡 𝑖𝑠 𝑜𝑝 𝑑𝑖𝑡 𝑚𝑜𝑚𝑒𝑛𝑡 ℎé𝑡 𝑝𝑎𝑟𝑒𝑙𝑡𝑗𝑒 𝑖𝑛 𝑗𝑒 𝑤𝑖𝑛𝑘𝑒𝑙?
"Dat is moeilijk, want ik heb nu ook heel mooie broches. Maar als ik moet kiezen worden het de tweekleurige schoenen van Hermès.

Delen:

Laat een comment achter

Comments moeten eerst goedgekeurd worden alvorens ze geplaatst worden