Bonbons de Marie op de cover van de Grazia

Gepubliceerd op: 14 mrt. 2024 Geschreven door: Marie-Lisah Hermkens Artikel tag: grazia
Bonbons de Marie op de cover van de Grazia
Terug naar blog

Bonbons de Marie op de cover van de Grazia

 Niet lang geleden ontving ik een bestelling van een bijzondere dame. Haar naam herkende ik direct. Linda Hakeboom (36 jaar, documentairemaakster) heeft afgelopen jaar voor Linda.nl een videodagboek bijgehouden vanaf het moment dat ze de diagnose kanker kreeg. Met veel bewondering heb ik haar gevolgd.

Een jaar later staat ze, nu met kort haar, op de cover van de Grazia en ín de Grazia met een mooi interview. Wat vind ik het een eer dat Linda hiervoor op de foto wilde met oorbellen van Jean-Louis Scherrer en Guy Laroche uit mijn webshop.

 

Wil je het interview lezen, maar ligt er al een nieuw nummer van Grazia in de schappen? Natuurlijk heb ik in de studio een exemplaar liggen.

 

De oorbellen die ze draagt op de foto hieronder zijn van Guy Laroche. Hetzelfde paar oorbellen staan in de webshop met een rode gripoix-steen.

Delen: